27 maj 2018
12:30

Grums IK vit

Referat: Hammarö FK nord - Grums IK vit

Matchen startade Hammarö i ett högt tempo och skapade en radda av målchanser, men vår målvakt för dagen (Sixten ) storspelade och gjorde många fina ingripande. Vi kom in mer och mer i matchen efter tio minuter och sista delen av inledningsperioden var det vi som styrde spelet. Därför var det oavgjorda resultatet 2-2 efter första perioden ett rättvist resultat.
Period två startade vi på samma optimistiska sätt som vi avslutade den förra, men efter halva matchen började deras två ledande spelare vinna allt fler närkamper och det ledde till att vi blev numerärt underlägsna på vår sista tredjedel. Även om vår målvakt tog deras första avslut så var dom fler än oss som högg på returerna så dom fick några "enkla" mål.
Sista perioden rullade på i ett lägre tempo i det varma vädret och Hammarö rullade runt oss när våra spelare kändes lite energifattiga.
Våra brister i den här matchen är att vi har lite svårt att löpa hela vägen hem och hjälpa till i vårt straffområde och få undan målvaktsreturena. Men vi gjorde några fantastiskt vackra spelmål i matchen när vi släpper bollen på ett eller två tillslag så är vi ett hot mot dom flesta försvar. Det kändes som killarna och jag var ganska nöjda med insatsen efter matchen trots att det blev lite stora siffror bakåt. Resultat: 10-4